Azealia Banks – Heavy Metal and Reflective (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

azealia-thumb_tb223Dupa ce le-a zis adio celor de la Universal Music, Azealia Banks lanseaza un nou single, de data asta prin intermediul propriului sau label. Heavy Metal and Reflective suna bine, e genul de track potrivit pentru club si dansat.

Ca de obicei, temele abordate de rapperita in versurile ei sunt diversificate si are ceva de spus despre Billie Jean sau Tamagotchi si se pare ca artista din Harlem a filmat deja un clip ce va fi lansat pe 5 august.

azealia-heavy-metal1

“‘HEAVY METAL AND REFLECTIVE’ is an ASS-CLAPPERRRRRRRR !!!!! All the big butts, little butts, fake butts and real butts gonna be clapping for their LIVESSSSS.”

Azealia Banks ar fi trebuit sa lanseze albumul Broke With Expensive Taste, insa acesta nu a mai aparut sub labelul celor de la Universal, rapperita acuzand in numeroase ocazii ca e sabotata de casa de discuri si ca amana lansarea si promovarea materialelor ei. De la 212, piesa care a creat un super buzz si care era fix ce trebuia pentru a-i propulsa mai departe piesele, Azaelia nu a mai lansat nimic notabil. In schimb, a venit cu cateva single-uri care ar fi putut produce valva care ar fi fost promovate – ATM Jam, produsa de Pharrell, Yung Rapunxel sau Luxury.

Cum vi se pare noua ei piesa? Mai poate Azealia Banks avea succes?

Tags: ,