Aylin – Half of me (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

Aylin - Half of Me (artwork)“Half of Me” este propunerea lui Aylin si a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Alaturi de multi prieteni si de buna dispozitie, cantareata lanseaza un nou single si un nou videoclip.
Dupa un album pop-jazz si mai multe single-uri lansate, Aylin revine in atentia ascultatorilor cu o piesa produsa de Fonogram

Studios si Hahaha Production, editata de BMG Gold Songs/Green & Bloom Smashes/Lee Anna James Music (ASCAP), HaHaHa Production si Fonogram Studios. Muzica si versurile sunt compuse de Lee Anna James si Elena Morosanu, iar aranjamentul este facut de Alexandru Cotoi si Mihai Andrei.

Aylin - Half of Me (artwork)

“A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atat eu cat si cei prezenti, dupa cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum sa nu-ti puna zambetul pe buze. Noi ne uitam non-stop la el!” a spus Aylin.

In urma cu un an, Aylin s-a intors la prima ei dragoste, muzica. Fiind una dintre actritele care isi face o cariera si in muzica, Aylin se imparte intre spectacolele de teatru si intre repetitiile si concertele cu The lucky charms – asculta o alta melodie AICI! S-a dezvaluit in fata publicului asa cum este ea si a ales sa cante piese ce o reprezinta in totalitate.

Ti-a schimbat starea de spirit piesa lui Aylin?

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,