Asculta versiunea in engleza Hey Ma cu Pitbull, J Balvin si Camila Cabello

Written by Lorelay on . Posted in Muzica

Hey Ma a aparut oficial la inceputul lunii martie, iar acum Pitbull, J Balvin si Camila Cabello vin cu versiunea in engleza a track-ului inclus pe coloana sonora a filmului Fast & Furious 8.Videoclipul a ramas acelasi, doar versurile s-au schimbat si stiam inca de de la momentul aparitiei ca vom avea parte si de o versiune in engleza. Hey Ma nu a rupt inca topurile, dar are sanse pentru ca include toate ingredientelepentru un hit de vara.
Hey Ma nu a rupt inca topurile, dar are sanse pentru ca include toate ingredientele pentru un hit de vara. Pana acum a urcat pe locul 5 in Hot Latin Songs si pe pozitia a opta in US Bubbling Under Hot 100 Singles.

Pitbull si-a lansat recent un nou material de studio, Climate Change, care a fost promovat inca de anul trecut prin intermediul unor single-uri ca Messin’ Around, Greenlight, un featuring cu Flo Rida si, cel mai recent, cu Options. In plus, rapperul va pleaca intr-un nou turneu alaturi de Enrique Iglesias prin America de Nord, pentru ca apoi MR.. 305 sa bifeze si cateva nopti la Las Vegas.

Cum vi se pare versiuea in engleza?

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,