Asculta colaborarea dintre Iggy Azalea si Rita Ora!

Written by blue dj on . Posted in Muzica

iggy-rita-thumb_tb223Iggy Azalea vine cu o piesa care pare perfecta pentru cluburi si radiouri. Colaborarea cu Rita Ora suna foarte bine, cu ajutor din partea lui Katy Perry care si-a adus aportul pe partea de compozitie a Black Widow.

Poate si de aceea suna putin a Dark Horse, cel mai nou single lansat de Katy Perry, insa Benny Blanco si Stargate au semnat partea de productie pentru trackul care ar fi trebuit sa ajunga initial pe Prism.

Dati play!

Iggy Azalea isi lanseaza albumul de debut, The New Classic, astazi, fiind indelung amanat si despre care credeam ca va avea aceeasi soarta ca primul album al altei rapperite controversate, Azaelia Banks. Artista australiana o duce chiar bine, ajungand in topuri cu trackul Fancy, o colaborare cu alta cantareata britanica, Charli XCX. Nici Rita Ora nu sta degeaba, ea tocmai si-a lansat noul single, I Will Never Let you Down si se pregateste de aparitia celui de-al doilea disc de studio, pentru care a lucrat inclusiv cu Prince, dar si cu iubitul ei, Calvin Harris.

Va place piesa? Vreti sa ascultati The New Classic?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,