Asculta albumul celor de la 5 Seconds of Summer

Written by blue dj on . Posted in Muzica

5-seconds-of-summer-thumb_tb223Senzatia pop-punk a momentului ne ofera un teaser al primului lor disc – 5 Seconds of Summer. Albumul de debut al australienilor suna fresh, pop si e plin de dispozitie, iar printre cele 15 piese ale discului se mai gasesc cateva viitoare hituri.

5 Seconds of Summer sunt versiunea mai suparata a celor de la One Direction si ceva mai serioasa pentru ca ei chiar canta la instrumentele pe care le au in fata, nu le tin de decor. Albumul 5SOS contine piesele upbeat pe care deja le asociem cu australienii, dar si power ballads ca Long Way Home sau Beside You. Pustii aduc mult a ceea ce facea Avril Lavigne in urma cu ceva ani, dar la nivel de boy band.

Primul single 5 Seconds of Summer a fost She Looks So Perfect, iar dupa ce au reusit sa cucereasca topurile, baietii au revenit cu un alt single. Don’t Stop are un videoclip amuzant, in care baietii joaca rolul de super eroi ratati. Intre timp, 5SOS au mai oferit piese fanilor in asteptarea aparitiei oficiale a albumului de debut care le poarta numele.

Va inspira vreuna dintre piese?

CITESTE SI:

Tags: , , ,