Arty feat. Angel Taylor – Up All Night (single nou)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

artygood_tb223Daca nu am mai auzit vesti de la Arty, asta nu inseamna ca nu a fost ocupat. Pe langa agenda plina de evenimente, rusul Arty a pregatit un nou album, al carui prim single il ascultam astazi.
Arty revine! Dupa ce ne-a cucerit cu piesele sale, Arty paraseste

Anjunabeats si se alatura Insomniac Records, casa de discuri care se lanseaza odata cu noul single al rusului. Piesa se numeste „Up All Night” si este o colaborare cu Angel Taylor.

„Up Al Night” este declaratia oficiala a lui Arty ca nu se va mai intoarce la genul cu care s-a consacrat, adica la trance. Insomniac Records a fost creat sub umbrela Interscope de brandul Insomniac, cei care organizeaza festivalul Electric Daisy Carnival in Statele Unite al Americii, iar deviza lor este sa lanseze muzica „EDM”, radio friendly.

Arty va lansa spre finalul anului albumul sau de debut. Colaborarea cu Angel Taylor este primul single de pe acest album. E clar ca de la cel care anul trecut ne-a cucerit cu remixul sau pentru London Grammar nu vom mai auzi bijuterii melodice precum „Kate” sau „Must Be The Love”. Totusi, muzica lui Arty ramane in continuare interesanta.

Cum vi se pare noul single Arty?

CITESTE SI:

Tags: , , , ,