Ariana Grande lanseaza un single cu Zedd

Written by blue dj on . Posted in Stiri

ariana-thumb_tb223Ariana Grande le pregateste ceva special fanilor ei si anunta ca noul single va aparea in doar 9 zile. Break Free e o colaborare cu unul dintre cei mai tari DJ ai momentului, rusul Zedd.
Dupa ce a spart topul Billboard cu super featuring-ul cu Iggy Azalea,

tanara cantareata vrea sa ajunga la nivelul urmator si apare cu cea mai nou senzatie din topuri, DJ-ul ruso-german Zedd. Acesta a devenit cunoscut odata cu lansarea piesei Clarity, un featuring cu britanica Foxes, iar trackul a ajuns un hit, urcand pana pe locul 8 in HOt 100. La doar 24 de ani, DJ-ul a plecat acasa si cu Best Dance Recording la Premiile Grammy, iar apoi a mai dat lovitura cu Stay the Night, o colaborare cu Hayley Williams de la Paramore ce a prins cel mai bine in UK.

Ariana Grande a avut un album de debut modest, desi piesa The Way a ajuns departe in Hot 100, iar urmtoarele single-uri – Baby I si Right There, i-au crescut numarul de fani fata de cei pe care ii avea datorita rolului dintr-un serial pentru adolescenti.

Tanara cantareata, care a atras atentia mai ales datorita vocii foarte bune, a ajuns pe locul 2 in Hot 100 cu Problem, luand-o inaintea unor artisti consacrati. Ambele trackuri se vor regasi pe cel de-al doilea material de studio al Arianei Grande, programat sa apara in acest an.

Ce ziceti de aceasta colaborare? Merge Ariana Grande in directia cea buna?

CITESTE SI:

Tags: , ,