Ariana Grande feat Iggy Azalea – Problem (live)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

ariana-thumb_270_tb223Dupa ce Problem a urcat rapid in topuri, a venit si momentul pentru un live in care sa apara si Iggy Azalea alaturi de Ariana Grande. Tanara cantareata mai are de lucrat la coregrafie, dar liveurile ei suna foarte bine.
Cele doua au purtat costume asemanatoare care ne duc cu gandul

deja la clipul ce a fost filmat saptamana trecuta. Problem face deja istorie, fiind una dintre piesele care a intrat in topul debuturilor cu cea mai buna ascensiune, iar saptamana trecuta se afla pe locul 3 in Hot 100.

Ariana Grande canta bine, insa mai are de studiat la capitolul miscari si coregrafie. Tanara cantareata a fost comparata cu Mariah Carey, dar deja acest lucru se intoarce impotriva ei, vocile rele acuzand-o ca ar vrea sa fie o combinatie intre diva si Rihanna, iar asta ar starni chiar rasul cantaretei din Barbados. Oricum ar fi, Ariana Grande e inca la inceput de drum si mai are pana isi va descoperi stilul propriu. Single-ul ei de debut, The Way, a fost un alt succes de Billboard, iar primul album, Yours Truly a fost bine primit.

Nici Iggy Azalea nu sta mai bine la comentarii, fiind acuzata ca albumul ei nu aduce nimic nou si mai degraba pica in capcana comercialului decat a rap-ului adevarat. Oricum ar fi, The New Classic a dat cateva piese bune, iar Fancy e momentan in top, o premiera pentru o artista hip-hop.

Va place piesa Problem?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,