Antonia si Jay Sean – Wild Horses (poze filmari videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Monden

antonia---jay-sean_tb223Daca INNA l-a luat pe J Balvin, Antonia se multumeste cu Jay Sean! Cei doi artisti au pozat impreuna la filmarile noului videoclip regizat in Romania – Wild HORSES!
Dupa vanzarile dezamagitoare ale albumului NEON, cantaretul britanice Jay Sean si-a indreptat privirea catre Estul Europei de unde a ales-o pe Antonia pentru a-si pune vocea pe noul lui single: „Wild Horses”.

10014954_720854261270160_701119075_n

antonia jay sean2

Noul album Jay Sean va fi lansat undeva in 2015 prin Cash Money si Republic Records iar videoclipul pentru single-ul „Wild Horses” a fost filmat deja in Romania alaturi de Antonia si Iulian Moga, fiind vorba de o balada.

antonia jay sean4

Vezi mai jos video si poze postate de Antonia, Jay Sean si Iulian pe conturile de Instagram!

Inafara faptului ca impart acelasi management, legaturile dintre Inna si Antonia se strang din ce in ce mai tare pana in momentul in care fanii vor auzi mult doritul duet intre cele doua? Nu exista niciun zvon sau vreo stire confirmata pe tema asta insa multe comentarii indica dorinta aprinsa a fanilor celor doua de a le auzi impreuna. Let’s make it happen, Global Music!

Intre timp, Jay Sean a colaborat cu Pitbull pentru „I’m all yours” dar si INNA a lucrat cu Pitbull pentru doua melodii: „All the things you do” de pe materualul Global Meltdown si „Good time”, o noua melodie pe care ar trebui sa o auzim la radio in 2015.

Pana la o posibila colaborare intre Inna si Antonia si o fantezie cu un videoclip in care cele doua se vor mangaia la fel de senzual precum Shakira si Rihanna, asteptam „WILD HORSES”, noul single Jay Sean cu Antonia. Iti place stirea asta?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,