Anthony Icuagu – Grace Kelly (Live By the Lake)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

anthony-thumb_195_tb223In urma cu cateva zile va anuntam in premiera proiectul „By The Lake” al lui Anthony Icuagu, astazi continuam cu partea doua a proiectul si cover-ul dupa piesa Grace Kelly.
Anthony Icuagu a mai facut o serie de coveruri, insa alaturi de Xonia pentru White Sessions si impreuna au cantat Dear Darlin, un cover dupa Olly Murs si Say Something, dupa un hitlansat de A Great Big World in colaborare cu Christina Aguilera.

sunbright 04

„Proiectul By The Lake s-a nascut dintr-o joaca! Filmam pentru Sunbrigt, colaborarea mea cu Giulia si mi-a placut atat de mult cadrul de langa lac incat mi-am dorit sa il refolosesc intr-un alt proiect! Am ales sa fac 3 video-uri pe care sa le impartasesc cu prietenii mei de pe retele sociale! ” a declarat Anthony Icuagu.

Anthony Icuagu a mai facut o serie de coveruri, insa alaturi de Xonia pentru White Sessions si impreuna au cantat Dear Darlin, un cover dupa Olly Murs si Say Something, dupa un hit lansat de A Great Big World in colaborare cu Christina Aguilera. Vara aceasta, Anthony a colaborat cu una dintre prezentele sexy din muzica romaneasca, Giulia, pentru Sunbright, un track cu un mesaj pozitiv si un videoclip foarte reusit.

Prima parte a proiectului By the Lake, coverul dupa Liar Liar o gasiti aici. Cum vi se par momentele lui Anthony?

CITESTE SI:

Tags: , ,