Andrew Rayel isi lanseaza maine albumul de debut „Find Your Harmony”

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

andrew rayel(3)Ca urmare a startului fulminant in cariera sa muzicala, moldoveanul Andrei Rata, cunoscut de toata lumea ca Andrew Rayel, isi adauga maine in discografie primul sau album de artist, intitulat „Find Your Harmony”.
Era o chestiune de timp pana ca Andrew Rayel, mandria

muzicala a Republicii Molodva, sa puna cap la cap mai multe piese noi si sa le aranjeze pe primul sau album. Pentru ca Andrew Rayel este catologat de Armin van Buuren drept viitorul muzicii trance, „Find Your Harmony” este unul dintre cele mai asteptate albume ale anului. Sa ascultam un preview!

Multi spun ca Andrew Rayel si-a pierdut sound-ul orchestral pe care il imprima bunaoara pieselor sale de cand a intrat la Armada Music, dar in egala masura exista tranceri care apreciaza munca moldoveanului in continuare. Si noi ne numaram printre acestia din urma. Nu putem sta locului cand auzim melodiile big-room trance ale lui Andrei Rata! Chiar nu putem.

Tot ce a lansat Rayel in ultimii ani a fost intens promovat de Armin van Buuren, Dash Berlin sau Cosmic Gate si asta ar trebui sa ne faca mandri. Un vorbitor de limba romana e acolo, sus, in liga DJ-ilor mari, facandu-si aparitia la cele mai importante festivaluri dance din lume. Muzica sa este euforica si melodica, iar daca aceste ingrediente sunt prezente alaturi de o linie de bass puternica, vorbim despre trance.

andrew rayel armin van buuren

In 2012, cand avea numai 20 de ani, a fost catalogat drept upcomerul anului in muzica trance. Acum, la aproape 22 de ani, Andrew Rayel a colaborat pentru albumul sau de debut cu importante nume de pe scena trance: Armin van Buuren, Orjan Nilsen, Bobina (Sacramentum), Jano, Jwaydan (Until The End), Jonathan Mendelsohn, Sylvia Tosun, Christian Burns, Cindy Alma, plus Alexandra Badoi, una dintre vocalistele in care fanii muzicii trance isi spun sperantele pe viitor. Romanca noastra a colaborat cu Andrew Rayel pentru „Goodbye”, cel mai recent single de pe noul album.

Tracklist Andrew Rayel – Find Your Harmony

Andrew Rayel – Find Your Harmony (Intro) (03:34)
Andrew Rayel – Dark Warrior (04:54)
Andrew Rayel – Impulse (05:04)
Andrew Rayel feat. Cindy Alma – Hold On To Your Love (04:40)
Andrew Rayel feat. Christian Burns – Miracles (05:11)
Andrew Rayel – Latifa (05:29)
Andrew Rayel & Armin van Buuren – EIFORYA (05:00)
Andrew Rayel – Followed By Light (04:37)
Andrew Rayel feat. Jano – How Do I Know (05:15)
Andrew Rayel – Rise Of The Era (04:58)
Andrew Rayel & Jwaydan – Until The End (05:00)
Andrew Rayel feat. Jonathan Mendelsohn – One In A Million (04:07)
Andrew Rayel & Lira Yin – Fading Echoes (04:00)
Andrew Rayel with Bobina – Sacramentum (05:20)
Andrew Rayel – Power Of Elements (05:45)
Andrew Rayel feat. Alexandra Badoi – Goodbye (04:54)
Andrew Rayel feat. Sylvia Tosun – There Are No Words (03:38)
Andrew Rayel – The End At Pianoland (Outro) (04:07)
Cateva dintre piesele de pe noul album pe veti auzi in aceasta seara, incepand cu ora 21:00, cand Armin van Buuren va include in emisiunea sa saptamanala A State of Trance si un „Find Your Harmony” special.

Albumul va fi lansat maine, 30 mai, la Armada Music. Il asteptati?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

 

CITESTE SI:

Tags: , , ,