Andrew Bayer – The District (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

andrew-bayer_tb223Dupa „Once Lydian” si „Bullet Catch”, Andrew Bayer scoate al treilea single pe anul acesta. Se numeste „The District” si este prezenta pe compilatia Anjunabeats Volume 11 mixata de Above & Beyond.Piesa lui Andrew Bayer, „The District”, este una dintre noutatile prezente pe compilatia Anjunabeats Volume 11,

recent lansata de trio-ul britanic Above & Beyond. Tot acestia au desemnat „The District” piesa saptamanii in cea mai recenta editie a show-ului Group Therapy Radio. Sa o ascultam!

Sound-ul tipic de main al lui Andrew Bayer caracterizeaza noul single al americanului de la Anjunabeats. „The District” nu este un titlu intamplator, acesta fiind numele orasului in care Andrew Bayer a nascut, Washington DC aka „The District”.

Primul contact cu „The District” l-am avut toamna trecut, cand Andrew Bayer a pus in premiera piesa in cadrul evenimentului Group Therapy Radio 050 din Londra. Tot atunci am auzit si cele doua single-uri lansate lunile trecute de acesta, „Once Lydian” si „Bullet Catch”.

„The District” va vedea lumina zilei la Anjunabeats, pe 11 august.

Merita un like?

CITESTE SI:

Tags: , ,