Andrew Bayer – Bullet Catch (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

andrew bayer(2)Andrew Michael Bayer isi continua parcursul ireprosabil cu “Bullet Catch”, o frumoasa piesa trance 2.0 care innebuneste cu breakdown-ul dramatic si ruperile sale de ritm specifice.
Ce fel de asteptari poti avea de la cel care le-a produs albumul “Group Therapy” britanicilor de la Above & Beyond? Foarte mari, desigur.

Noul single Andrew Bayer va face istorie anul acesta, caci a reusit sa impleteasca sound-ul “farty” trance 2.0 de la Anjunabeats intr-o maniera perfecta cu melodicitatea si misterul caracteristice lui Andrew Bayer. Sunteti gata sa auziti “Bullet Catch”?

Fie ca este vorba de noul sau proiect Artificial impreuna cu Norin & Rad, fie de piese precum “Once Lydian” sau “Perth”, nu exista release de la americanul Andrew Bayer care sa nu ne intereseze. Efectiv tot ce scoate acesta merita pus pe prima pagina.

Ca multe dintre cele mai recente release-uri de la Anjunabeats, “Bullet Catch” s-a auzit in premiera in cadrul evenimentului Group Therapy Radio 050 din Londra. A fost “Record of the week” in emisiunea cu acelasi nume de saptamana trecuta si a primit si suportul lui Armin van Buuren, care la inceputul anului a fost fascinat de “Once Lydian”.

Bullet Catch va fi lansata pe 6 iunie 2014 cu label-ul Anjunabeats.

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,