Andreias – Delire (new single)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Andreias-Delire-300x200Andreias a lansat noul single Delire, dupa ce a cantat hituri ca Mademoiselle sau Ma Chérie. Andreias – Delire “Muzica am descoperit-o cand aveam 7 ani, apoi am urmat scoala de canto, iar dupa aceea multe notiuni muzicale le-am invatat ca autodidact.

“Muzica am descoperit-o cand aveam 7 ani, apoi am urmat scoala de canto, iar dupa aceea multe notiuni muzicale le-am invatat ca autodidact. In anul 1996 am fost acceptat la celebra emisiune “Scoala vedetelor”, apoi am activat in grupul X-Trance, colaborand cu multe trupe de succes din acea perioada: AS XX , MB&C , Genius, T-Short. Tot atunci, impreuna cu bunii mei prieteni Laurentiu Duta si Costi Ionita am pus bazele unei trupe, Millenium, rezultand o colaborare foarte frumoasa.”, spune cantaretul despre pasiunea sa – muzica.

Asculta Andreias – Delire

“Delire” este o piesa energica ce are la origine o doza fina de umor frantuzesc. Este o melodie cu sare si piper, care sper sa placa publicului si sa fie difuzata in cat mai multe cluburi si pe cat mai multe posturi de radio din tara si din strainatate.

Multumesc casei de discuri Voices Media pentru sprijinul acordat in vederea lansarii acestui material si pentru increderea pe care au avut-o in mine si in produsul muzical numit “Delire”!

Sursa:music4all.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,