Andreea Balan a luptat luni de zile sa-l păstreze pe Keo! „

Written by blue dj on . Posted in Monden

636x424_1397243232aa45c82cDezvăluiri impresionante! Andreea Bălan a luptat luni de zile să-l păstreze pe Keo! „Am făcut absolut tot ce s-a putut!”
Opt ani de relaţie s-au spulberat brusc în momentul în care Andreea Bălan şi Keo au realizată că idealurile lor nu mai converg… Iubirea nu s-a frânt într-o clipită, ci a agonizat luni de zile în care cei doi iubiţi au făcut eforturi supra-omeneşti de a salva ce se mai putea salva, dacă se mai putea salva…

636x424_1397243232aa45c82c

„Eu şi Keo am luat o pauză“, ne anunţa Andreea Bălan în urmă cu o săptămână. Era doar un mod de a expune starea relaţiei ei cu Keo. Pauza nu este pauză, ci despărţire, şi nu s-a ajuns uşor la asta…

„Ne-a despărţit cu luni bune înainte, noi aveam probleme cu luni bune înainte… Ruptura sentimentală s-a produs de foarte mult timp, pentru că eu am început să am dorinţe de femeie. Nu mai sunt fetiţa de la Andre, sunt o fmeie care are dorinţa arzătoare de a-şi întemeia o familie. Simt dorinţa unui cămin, a unui soţ, vreau să am un copil. Dorinţele noastre nu au mai fost la fel…”, ne-a mărturisit Andreea vizibil emoţionată.
Mai au vreo şansă de a fi împreună? Mărturisirile Andreei nu lasă loc de interpretări. Probabilitatea să mai formeze vreodată un cuplu e aproape nulă. Nici departe de iubită, Keo nu a luat în calcul plierea pe dorinţele ei.

443152s

În plus, decizia despărţirii a fost luată greu, după luni de zile de zbateri şi negocieri… „Am luptat foarte mult şi, în acest moment, sunt foarte împăcată cu mine că am făcut tot ce s-a putut pentru a salva relaţia”, susţine Andreea.
Faptul că suferă este evident, dar, la fel de evident, este şi că Andreea a înţeles că drumul ei e altul: „Nu m-am născut cu Keo, nu îmbătrânesc cu Keo. Există viaţă şi după…”

CITESTE SI:

Tags: , , ,