Andreea Andrei – Home (Without you)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

andreea-andreiAndreea Andrei lanseaza noul single Home (Without you), un nou proiect muzical.
RadanMusic vine cu un proiect nou pe piata muzicala din Romania. Acest proiect se numeste Andreea Andrei. Andreea are 17 ani, este din Sibiu, si canta de la varsta de 3 ani.

Mai mult ne spun chiar Andreea si Aurel Corlaciu de la RadanMusic.

andreea-andrei

“Proiectul acesta, vine intr-un moment in care am vrut sa fac altceva, altceva decat comercial. Veti avea ocazia sa ascultati pe albumul ce il vom lansa in toamna, piese de gen House Progressive, Vocal Trance, Electro si ceva clubing. Pe Andreea am cunoscut-o printr-un prieten bun de al meu, care mi-a trimis niste link-uri de pe youtube cu ea, era exact ce cautam, si asa am luat legatura.” ne-a declarat Aurel.

“Eu ma bucur nespus de mult pentru ocazia acordata, ii multumesc familiei mele si lui Aurel pentru sustinerea si increderea acordata in acest proiect si sunt sigura ca vom face treaba buna.” ne-a declarat Andreea. “In curand vom lansa un EP, ce il va succede albumul in toamna. Piesa “Home” e primul single de pe album, o piesa energica, bine definita prin voci si care te face sa te pierzi in ea atunci cand o asculti. Aceasta va avea si un videoclip, ce il vom lansa dupa jumatatea lunii iunie.” ne-a mai declarat Aurel.

 

 

 

 

Sursa:music4all.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,