Anda Adam si Cabron – Poate fata (teaser videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Teaser

anda-adam---poate-fata02_tb628_tb223Anda Adam si Cabron aduc o surpriza! La cateva zile de la filmarile clipului “Poate fata”, acestia au pregatit un teaser special pentru piesa produsa de HaHaHa Production.
Faci parte din categoria “defavorizata” a studentilor in timpul sesiunii? Cheama-ti prietena sa te mediteze la educatie fizica!

Ti-ai pierdut increderea in tine? Ea va fi langa tine si va rade mai cu pofta la glumele tale.

Ai obosit sa te lupti cu trezitul de dimineata, munca, metroul ultra aglomerat, pizza extra mare, prietenii orgoliosi, banii sau coafiura de dimineata? Cand nu mai poti poate fata!

Incepand de astazi Anda Adam ne invata ca… “Poate fata!” – piesa-imn a femeilor puternice care isi sustin barbatii si le tin mereu partea, atunci cand acestia trec prin momente grele, de orice natura ar fi ele.

Piesa este produsa in studiourile HaHaHa si va avea parte de un videoclip marca Rival Film in regia lui Florin Botea ce a fost filmat intr-un cadru spectaculos – o platforma industriala abandonata. Costumele din videoclip au fost asigurate de catre DAMAT.

Incepand de azi, pe contul oficial de Youtube ANDA ADAM, vor aparea 3 teasere, urmand ca, ulterior, sa fie publicat spre sfarsitul saptamanii teaserul videoclipului oficial al noului single ANDA ADAM – “Poate Fata”.

Te-a facut Anda curios?

 

 

 

sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,