Amna feat. Adda – Fara aer (making of videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

amna_tb223Amna ne arata cum au decurs filmarile pentru cel mai recent videoclip al ei in colaborare cu Adda. Emotii, tensiune, repetitii, numeroase duble…toate au facut parte din filmarile care s-au desfasurat pe parcursul unei singure zile, la foc continuu.

Filmarile au decurs fara peripetii, Amna si prietenii de la DeMoga distrandu-se de minune. „Am fost foarte incantata de propunerea regizorului, mai ales ca eu una imi doream o noua abordare a unei povesti de dragoste, totul ambalat cu putin umor, cu ceva cool, cum e si colaborarea cu Adda. ” Videoclipul a avut ca principala sursa de inspiratie atmosfera retro a filmelor din anii ’80 (“Fame”, “Flashdance”), astfel ca actiunea are loc intr-o sala de dans unde este programat un casting.amna

“Fara aer” este un single compus de Marius Moga, cel care a semnat si colaborarea anterioara a Amnei cu What’s Up.

Pornind de la hitul ‘Tell me why’, Amna a devenit cunoscuta in Polonia si Spania mai multe veri la rand. Succesul sau s-a concretizat si spre America Centrala si de Sud, acolo unde a sustinut deja concerte. A fost si in Africa, unde a depasit barierele muzicale si a patruns in cele mai mari cluburi si chiar si in Asia. Amna are la activ un album lansat in Japonia, care a ajuns pe primul loc in topul vanzarilor.

Vezi mai jos videoclipul „Fara aer”!

CITESTE SI:

Tags: , , ,