aMinus – Options (album nou)

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

aminus---options_tb223Dupa „Almost and Maybe”, aMinus a revenit la inceputul lui 2014 cu „Options”, un material complet si complex ce acopera o multime de stari, incorporeaza o multime de influente muzicale si iti da optiuni pentru a te regasi intr-un track sau in altul.
aMinus aduce „Options” si transcede intre stiluri muzicale pastrand nota electro-pop care ne face sa il recunoastem din scena muzicii de club. La asta se adauga muzica pop, house si o puternica aroma din anii ’80 care ii da acel sound ce rezista in timp si nu tine cont de trenduri muzicale.

Mad Dog & Love Records a postat online albumul „Options” pe 21 ianuarie cu o petrecere de lansare ce a avut loc in Berlin. Materialul aduce un spectru larg de emotii de la dragoste la ura, la haos, la razbunare si la lupta pentru supravietuire.

Cel mai reprezentativ track de pe „Options” este, cu siguranta, „Don’t mind me now” insa preferatul nostru care a ramas in playlist de la lansare pana acum ramane „Cloud 9” cu o linie progresiva si un joc de suprapuneri vocale ce ne incanta si ne deschide o poarta optimista dupa atatea asteptari si nesigurante. E un track electro plin de euforie si inchide un cerc de 360 de grade al albumului care traverseaza toate starile enumerate.

Un al track reprezentativ cu un mesaj puternic este si al doilea single lansat zilele trecute direct cu videoclip „I will try” – vezi mai jos!

E o linie fina intre pop si muzica de club iar „Options” le pastreaza pe amandoua si te tine intr-un ritm de dans fantastic. Sunt 11 trackuri indie ce definesc noul val al exprimarii personale, o imbinare intre sunete grele si versurile care spun mereu cate o poveste.

aMinus merita un aPlus pentru „Options”

Ce am invatat din albumul aMinus este ca nu exista limite, exista optiuni. Tu ce crezi? Daca-ti place sound-ul din Berlin, recomandam si „My mind’s away”!

CITESTE SI:

Tags: , , ,