aMinus – I Can Try Feat. Kaey (Official Video)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

aminus5aMinus ne arata ce inseamna sa te schimbi dupa cum vrea industria muzicala in videoclip foarte agresiv si sugestiv: „I Can try”. Desi incepe ca o auditie X Factor, continua ca un film de groaza. De aceea va spunem ca nu este recomandat minorilor sau celor cu inima slaba.
Despre proiectul francezului Valentin Plessy stabilit in Berlin si transformat in aMinus am adus si alte noutati la fel de puternice dar mai putin sangeroase. Noul videoclip ce promoveaza albumul „Options” este „I can try” in colaborare cu Kaey si aduce o metafora dusa in extrem a felului in care castingurile, industria muzicala si oamenii care vaneaza talente ii judeca pe tinerii artisti.

aminus5

De la un performer pe o scena la burgeri infundati pe gat cu o palnie sunt numai cateva minute. „I can try” ilustreaza versurile intr-o versiune alternativa, asa cum ne-a obisnuit aMinus cu visual-urile promovate pana acum. Materialul de mai jos a fost regizat chiar de fratele sau, Robin Plessy. PLAY!

Albumul “Options” este disponibil pentru a fi descarcat digital la www.aminusmusik.bandcamp.com, pe iTunes si in multe alte magazine online. Primul single promovat a venit cu un clip mult mai pop si mai prietenos.

CITESTE SI:

Tags: , , ,