Amadeus au filmat clip la piramidele din Egipt!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

amadeus-piramide-egipt-1_tb223Fetele din trupa Amadeus marcheaza o premiera pentru Romania. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis sunt primele artiste de la noi care au filmat un videoclip langa celebrele piramide din Egipt.

Talentatele cantarete au ajuns in desertul egiptean unde au cantat la vioara, violoncel si pian pe acordurile noii piese “Unstoppable”.

amadeus-piramide-egipt-2

“Mesajul piesei ne incurajeaza sa luptam pentru visurile noastre, indiferent de piedici, iar, daca ne dorim cu adevarat sa ajungem undeva sau sa realizam ceva anume, nimic nu ne poate sta in cale. Am visat sa ajungem la piramide, iar dorinta ni s-a implinit”, declara Andreea Runceanu.

 

amadeus-piramide-egipt-3_tb628

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artistele au filmat la o temperatura deloc prietenoasa, de peste 35 de grade Celsius, si au purtat rochii fluide, lejere, cu detalii de inspiratie egipteana. Amadeus devine astfel prima trupa romaneasca care filmeaza un videoclip langa renumitele obiective turistice.

 

 

Recent, Amadeus au cantat hitul international Indila – Derniere Danse! Fetele au incercat sa promoveze Bucurestiul ca Micul Paris peste hotare intr-o versiune compusa numai din instrumentele care au consacrat trupa!

amadeus-piramide-egipt-4_tb628

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce zici de performanta Amadeus, crezi ca va fi interesant clipul?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,