Amadeus au cantat in show-ul lui Richard Clayderman.

Written by Adrian on . Posted in Evenimente

Artistele din trupa Amadeus au sustinut aseara un recital cu totul special in cadrul show-ului tinut de vestitul pianist, Richard Clayderman, la Bucuresti.
Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au deschis spectacolul si au interpretat, in fata a 4000 de spectatori, cinci piese emotionante: November Rain, tributul adus legendarei trupe Guns n Roses, coloana

sonora a filmului Mission Impossible, propriile compozitii Unstoppable si Earth Song, iar, la final, partitura Furtuna de Vivaldi.

Amadeus a cantat live alaturi de Bucharest Symphony Orchestra dirijata de compozitorul si producatorul Xenti Runceanu. Publicul a apreciat din plin recitalul live al celor patru artiste, la final recompensandu-le cu minute in sir de aplauze.

Renumitul painist si compozitor francez a urmarit concertul romancelor din culise si a tinut sa urce pe scena pentru a le felicita in fata audientei. Clayderman le-a oferit buchete de flori, inclusiv in cinstea zilei de 8 martie, si le-a rechemat ulterior pe scena pentru un nou rand de aplauze si aprecieri.

Cele patru artiste au impresionat publicul inclusiv prin vestimentatiile lor speciale. Au purtat rochii elegante Elena Perseil, iar apoi tinute negre, cu accente gotice, create de Daniel Dobre.

Concertul sustinut in cadrul evenimentului Richard Claydermam continua seria de recitaluri speciale pe care cele patru romance o sutin in tara si peste hotare.

Lunile trecute, Amadeus a cantat la Opera din Barcelona, in cadrul show-ului Dior din Monte Carlo, in Dublin, urmand ca luna aceasta sa sustina concerte in Dubai.

Sursa: bestmusic.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , , ,