Aly & Fila with Jaren – For All Time (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

aly-fila-arenele-romane_tb223Dupa albumul Quiet Storm (Remixed) si compilatia Trance Nation, egiptenii de la Aly & Fila lanseaza primul single de pe urmatorul lor album. „For All Time” se numeste piesa si este cantata de Jaren.
Duo-ul trance Aly & Fila este mai creativ ca niciodata. „Quiet Storm” s-a numarat printre cele mai tari albume de

anul trecut, iar compilatia Trance Nation pe care au mixat-o pentru Ministry of Sound ne-a adus o multime de productii noi de la artistii de la FSOE (Future Sound of Egypt). Egiptenii nu stau si trec rapid mai departe cu „For All Time”, primul single de pe albumul „The Other Shore” ce urmeaza sa fie lansat in toamna. Sa urmarim videoclipul!

In centrul videoclipului se afla Jaren, vocea pe care o auziti pe „For All Time”. Prin prezenta sa in clip, Jaren vrea sa sublinieze mesajul versurilor: te voi iubi mereu, in toate timpurile.

Aly & Fila au mai colaborat cu Jaren pentru „End of The Road”, piesa inclusa pe albumul „Quiet Storm” care, sub forma remixului lui Hazem Beltagui (unul dintre prietenii celor de la Aly & Fila), este una dintre productiile noastre favorite din 2014.

Pe Aly & Fila i-am vazut recent la Arenele Romane in cadrul Armada Night, iar „For All Time” s-a numarat printre piesele din setul lor. Era ID pe atunci, dar iata ca am avut ocazia sa fim printre primii care o aud.

Ce asteptari aveti de la noul album Aly & Fila?

CITESTE SI:

Tags: , , , ,