Akcent – cel mai mare turneu mondial al unui artist roman!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

romania-akcent222_tb223Proiectul Akcent a renascut in 2014 cu doua hituri uriase: “Boracay” si “Kamelia”, amandoua aducandu-i lui Adrian Sina zeci de concerte in cel mai mare turneu mondial sustinut de vreun artist roman pana acum: 25 de concerte internationale in mai putin de sase luni.

In vara 2014, Akcent va sustine 15 showuri explozive in Europa, Asia si Africa. Cele 15 concerte se adauga altor 10 spectacole bifate deja din martie pana acum. Turneul “AROUND THE WORLD TOUR” promoveaza noul show Akcent si noua formula, noile melodii lansate de pe EP-ul cu acelasi nume si hiturile care au consacrat proiectul fondat de Adrian Sina in 1998.

201404_Akcent_Around The World 2014_1920x1080

“Kamelia” a luat cu asalt topurile din intreaga lume. Hitul compus de Adrian Sina in studiourile Premium Artist a reusit sa intre in top 10 cele mai difuzate piese romanesti la radio si sa fie cea mai cautata melodie pe Shazam Romania, aplicatia care seteaza trendurile muzicale in intreaga lume.

Vezi in poza de mai sus datele noului turneu Akcent. Noi concerte vor fi anuntate pentru toamna si iarna 2014/2015 in curand.

Vezi AICI videoclipul “Kamelia:

Vezi AICI o inregistrare dintr-un concert recent din AROUND THE WOLRD TOUR:

Intre timp, Adrian se bucura de succes si prin colaborarea cu Lidia Buble – Noi simtim la fel – si Maxim – Sarutari criminale, ambele fiind compuse si produse de el.

Ai fi tentat sa mergi la un turneu national Akcent in Romania?

CITESTE SI:

Tags: , , , ,