Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer – Liberation (piesa noua)

Written by Stefan on . Posted in Muzica

Dam startul unei noi saptamani cu „Liberation”, cea de-a treia colaborare dintre estonianul Airborn si romanii nostri Bogdan Vix si KeyPlayer!
Dupa instrumentalul „Kaleidoscope” din 2016 si vocalul „What Is Loneliness” cu Danny Claire lansat in februarie, iata ca Airborn (Semjon Gurei), Bogdan Vix (Bogdan Gheorghe) si KeyPlayer (Claudiu Adam) ne prezinta o noua productie comuna, mai precis un instrumental uplifting trance intitulat „Liberation”. Pe noi ne tine in priza, asa ca va garantam ca merita cel putin un play, daca nu un loc in playlisturile voastre.

„Liberation” a fost lansata chiar astazi, 10 aprilie 2017, la casa de discuri Essentializm a lui Raz Nitzan, label la care au vazut lumina zilei atat bucata vocal trance „What Is Loneliness” cu Danny Claire, cat si „Kaleidoscope”, una dintre cele 3 productii romanesti pe care le-am regasit la finalul anului 2016 pe compilatia ASOT Year Mix.

Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer – Liberation (piesa noua)

Noua ne este greu sa ne decidem, asa ca va intrebam pe voi: care este cea mai reusita colaborare dintre Airborn, KeyPlayer si Bogdan Vix? Hai, vrem sa auzim rapid raspunsul, pana nu vine cea de-a patra. 🙂

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , , ,