Adele: Nu stiu daca voi mai pleca in turneu vreodata

Written by Alexandru on . Posted in Evenimente

Fanii Adele s-ar putea sa fi primit o veste foarte proasta odata cu incheierea turneului de promovare a albumului 25. Adele a declarat in cadrul ultimului concert, care a avut loc in Noua Zeelanda, ca turneul nu e ceva care sa i se potriveasca in mod deosebit.

 

Cantareata a avut ultimul concert din cadrul turneului in urma cu doua seri la Auckland, in fata a 40 de mii de fani si intr-o ploaie torentiala.

 

Touring isn’t something I’m good at… Applause makes me feel a bit vulnerable. I don’t know if I will ever tour again. The only reason I’ve toured is you. I’m not sure if touring is my bag, a spus Adele.

Nici nu am putea sa o invinovatim: Adele a confirmat zvonurile ca s-a maritat cu iubitul ei si in plus are si un copil mic. I-au trebuit patru ani ca sa vina cu un nou album dupa succesul urias pe care l-a inregistrat cu 21 in 2011, iar in cadrul acestui turneu a avut parte de tot felul de peripetii – de la a fi atacata de insecte, la a ajunge pe scena intr-un case de instrumente sau a face observatie unui agent de paza.

Faptul ca nu ar mai merge in turneu nu inseamna neaparat ca va renunta la concertele live, la fel de bine ar putea adopta aceeasi strageie pe care au avut-o si alti artisti si ar avea o rezidenta la Las Vegas, spre exemplu. Sau, concerte din cand in in Marea Britanie, unde fanii vor fi nevoiti sa calatoreasca sa o vada, dar in nici un caz peste 40 de date intr-un singur an, pe intreaga planeta.

Voi ce ziceti, renunta la turnee?

 

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: