50 Cent – Pilot (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

50-thumb_279_tb22350 Cent isi ia rolul in serios in cel mai recent clip al sau, Pilot. Rapperul trece la mansa in timp ce petrece alaturi de fete frumoase si se lauda cu stilul sau de viata extravagant.

Pilot e cea mai recenta piesa oferita fanilor de pe noul sau album, Animal Ambition, lansat independent, dupa ce 50 Cent a parasit casa de discuri si labelul lui Eminem.

50-cent-pilot-video

Despre noul sau proiect, 50 Cent a declarat:

Overall, the project is about prosperity. The first joint I put out was ‘Hold On’, and it’s about the envy or jealousy connected to doing too well in front of people in the environment I grew up in.”

Dar Haideti sa Vedem Videoclipul!!.

Animal Ambition va aparea la inceputul verii, dar pana atunci vom putea asculta piesele de pe disc, 50 Cent oferind fanilor in fiecare zi de marti cate un alt track. A inceput cu Funeral, cu un videoclip cinematografic, apoi au urmat Hold On si Don’t Worry Bout It. Initial, discul lui 50 Cent se intitula Street King Immortal si beneficiase un buzz single cu Eminem si Alicia Keys, iar apoi a lansat un clip alaturi de Kendrick Lamar, We Up.

Cum vi se pare noul clip 50? E o strategie buna asta?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,