5 Seconds Of Summer – She Looks So Perfect (Piesa Noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

5-seconds-of-summer45 Seconds of Summer sunt raspunsul Australiei la succesul celor de la One Direction. Ceva mai rock si mai rebeli, cei patru baieti au luat cu asalt topurile din Marea Britanie, fiind printre putinii artisti care au reusit performanta.

Primul lor single, She Looks So Perfect, a urcat instant pe prima pozitie in clasamentul iTunes in 39 de tari, iar in luna martie, 5 Seconds of Summer au mai bifat o premiera – al patrulea artist australian care ajunge pe prima pozitie in clasamentele din Marea Britanie, fiind primii in 14 ani care au reusit performanta. Evident, au pornit in turneu alaturi de One Direction, iar EP-ul lor de debut, She Looks So Perfect a debutat direct pe locul 2 in Billboard 200

5 Seconds of Summer sunt o alta trupa de baieti care iau cu asalt playlisturile radiourilor, semn ca trendul generat de The Wanted si apoi isterie internationala a celor de la One Direction a dat nastere unor noi trupe. Din aceeasi lista face parte si The Vamps, niste baieti simpatici despre care v-am povestit aici.

Va plac 5 Seconds of Summer?

CITESTE SI:

Tags: ,