4 Strings – Chemistry (pisa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

4-strings_tb223Activi de aproape 15 ani in muzica trance, 4 Strings, adica olandezii Carlo Resoort si Jan De Vos, revin la Reset Records lansand prima piesa din acest an: instrumentalul „Chemistry”.

4 strings

 

Piesa urmeaza sa fie lansata pe 21 aprilie 2014 la Reset Records, un label care, pana in urma cu cativa ani, era iubit de fanii genului tech trance, gratie productiilor big room tech trance ale unor artisti ca Randy Katana, MEM, Setrise, Mark Sherry sau Ummet Ozcan. Vremurile s-au schimbat, asa ca si sound-ul olandezilor de la 4 Strings s-a schimbat.

Ne place linia melodica, ne place energia, ne plac influentele de club, insa „Chemistry” nu este demna de parcursul trance al proiectului 4 Strings, ci mai degraba de topul pseudo-progressive-house de pe Beatport. Totusi, este o piesa buna, dansanta, pe care am ales sa v-o oferim spre auditie!

Anul trecut am avut „Ready To Fall”, ne-a placut si asteptam mai multe piese ca cele cu care Carlo Resoort si Jan De Vos ne-au obisnuit in cei 15 ani de activitate. Sa nu uitam de hiturile „Take Me Away”, „Diving” sau „Turn It Around”.

Cum vi se pare noul instrumental de la 4 Strings? Sunt acestia mai buni la piesele cu voce?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,