3 Sud Est – Emotii (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

3_Sud_Est_Filmari_clip_Emotii_2_Dupa relansarea in piata muzicala, baietii de la 3 Sud Est lanseaza videoclipul piesei Emotii!
3 Sud Est, una dintre cele mai importante trupe de la noi, isi lanseaza cel mai nou videoclip – Emotii. Baietii si-au adus prieteni ca Elena Gheorghe sau Andreea Banica pentru a fi alaturi de ei, impreuna cu fani si un band live.

Filmarile clipului au avut loc pe scena Teatrului National Ion Luca Caragiale in regia lui Slava Sirbu, iar de acum incolo ii vom putea vedea in concerte alaturi de trupa ce apare si in clipul Emotii.

3_Sud_Est_Filmari_clip_Emotii_2_

Laurentiu, Mihai si Viorel, membrii trupei care a oferit povesti, trairi si sentimente, lanseaza alaturi de 1ArtistMusic si CatMusic un videoclip plin de “Emotii”, in care ii vedem alaturi de frumoasele artiste Andreea Banica si Elena Gheorghe.

“Este un clip de imagine care pune in valoare noua imagine 3 Sud Est alaturi de instrumentisti. Aceasta este si noua formula de scena 3se. Multumesc Elenei Ghe si Andreei Banica pentru prezenta in videoclipul nostru, precum si lui Slava Sirbu, cel care si-a facut pe deplin treaba ca regizor”, declara Laurentiu Duta.

Videoclipul regizat de catre Slava Sirbu ii prezinta pe cei 3 baieti, pe scena Salii Studio a Teatrului National Ion Luca Caragiale, unde sustin un concert senzational, care impartaseste aceeasi emotie pozitiva fanilor, de ieri si de azi.

Vezi videoclip 3 Sud Est – Emotii

 

“Multi dintre cei prezenti in sala la filmari sunt cu adevarat fani 3se si de aceea le-a fost destul de usor sa intre in atmosfera unui adevarat concert 3SE.”, continua Viorel.

Surpriza videoclipului este prezenta divelor Andreea Banica si Elena Gheorghe, de data aceasta in rolul de backing vocal al celebrei trupe. In plus, baietii de la 3 Sud Est sunt acompaniati de un band live, care ii va insoti de acum, in concerte. Single-ul “Emotii” este compus de catre Laurentiu Duta, cel care a produs hiturile lansate de 3 Sud Est de-a lungul timpului.

“Speram ca acest videoclip va va transmite “Emotii”., spune Mihai.

Trupa 3 Sud Est pregateste un mega-show, pe 9 mai, la Sala Palatului, ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos.

Reuniunea 3 Sud Est e unul dintre cele mai importante momente muzicale ale anului, mai ales ca dupa ce au facut show la RMA 2012, Laurentiu Duta nu a confirmat aceste planuri. Faptul ca cel mai important boy band romanesc se intoarce in muzica nu poate insemna decat o noua era in playlisturile radiourilor, dar poate si un nou trend in muzica romaneasca pe care 3 Sud Est a dominat-o ani de zile.

Emotiile se vor simti si la mega-show-ul din 9 mai, de la Sala Palatului, un concert live, ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos, pe care fanii nu il pot rata.

CITESTE SI:

Tags: ,