3 Sud Est: concert cu Emotii la Sala Palatului (poze, recenzie)

Written by blue dj on . Posted in Stiri

concert-3rei-sud-est-sala-palatului--22-_tb223Vineri seara, Sala Palatului a fost neincapatoare pentru fanii celui mai iubit boyband din Romania, 3 Sud Est. Acestia au sustinut primul concert dupa multi ani de pauza in premiera in Bucuresti!
Odata intrati pe scena pe piesa ce poarta numele trupei, 3 Sud Est au reusit sa ridice sala in picioare inca de la primele acorduri.

Vadit emotionati au continuat cu hituri precum: „Ai plecat”, „Amintirile” (si dansul consacrat), „De cate ori”, „Vreau sa te uit”, „Tu esti vinovat”. Nici momentele cheie nu au lipsit, fiind marcate de prieteni dragi baietilor: Elena Gheorghe i-a acompaniat pe melodia „Clipe”, Andreea Banica a cantat impreuna cu ei „Vorbe” iar Horia Brenciu a urcat pe scena, din public, pe piesa „De dorul tau”.

Concert 3rei Sud Est Sala Palatului (47)

Probabil cel mai emotionant moment a fost cand Laurentiu Duta si-a chemat pe scena tatal si fiica, Lorena, alaturi de care au interpretat „De ziua ta”.

Concert 3rei Sud Est Sala Palatului (23)

Showul s-a incheiat cu piesa de revenire a celor trei, Emotii iar sala, prin apauzele frenetice a cerut inca un bis.

Concert 3rei Sud Est Sala Palatului (37)

Revenind pe scena, Laurentiu, Mihai si Viorel, au cantat inca o data „Amintirile” si „Poveste de iubire”.

Concert 3rei Sud Est Sala Palatului (32)

Concertul a marcat un inceput in istoria trupei 3SE. Au fost aproape 3 ore pline de „Emotii” si de „Amintiri” iar baietii au promis ca cat timp fanii lor vor exista, trupa nu se va mai destrama.

Ai fost acolo, cum ai trait concertul 3 Sud Est?

Recenzie de Anca Nelersa, foto de Valentin-Narcis Sturzu

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,